Arkkienkelit

Arkkienkelit ovat kuin Jumalan ekstensio, laajennus. He ovat luotuja tehtäväänsä. Arkkienkeleitä on joka planeetalla, missä on elämää, ja heitä on aurinkokunnassamme kymmeniä.

Arkkienkelien virallinen tehtävä on mm. edistää ihmisten ylösnousemusta ja auttaa heitä siinä, joten heitä todella kannattaa pyytää apuun.

Jos koet olevasi vaarassa, huuda Mikaelia apuun!

Kaikkein Korkein Elämänvoima, Elämänenergia, Jumala, Kaikkivaltias – kaiken Luoja – ilmentää itseään ja tunteitaan enkelivoimana, energiana, jolla on tietty laatu ja tietoisuus. Näitä energioita kutsutaan luomisenergioiksi tai Säde-energioiksi (Sädeoppi, Alice A. Bailey). He työskentelevät väsymättömästi lyödäkseen pahuuden ja korottaakseen hyvyyden.

Heitä on kuvattu myös jumalallisina arkkitehteinä, joita Jumala käyttää laatimaan ja toteuttamaan hänen suunnitelmiaan. He ovat kosmisia rakentajia ja suunnittelijoita sanan suurimmassa merkityksessä, rakentaen mieliimme jumalallisen alkuperäiskopion siitä, mitä me todella olemme, jokaiselle tavoittelijalle pienimmästä suurimpaan.

Kaikki arkkienkelit ovat myös parantajia, jotka tulevat kuin mestarikirurgit parantamaan sielujamme ja neljää alempaa kehoamme: fyysistä, eetteristä, emotionaalista ja mentaalista. Se, että yrittää kuvailla arkkienkeleiden voimaa, jotka eivät miljooniin vuosiin ole tehneet muuta kuin vahvistaneet Jumalan todellisuutta ja laajentaneet henkistä valoa olemuksissaan, on lähes mahdotonta. Ja sitten ymmärtää se, että he tulevat meidän keskellemme, ja huolehtivat meistä, puhdistavat meitä edistämällä loistavan valon lisääntymistä, jota he ovat varastoineet, käyttämällä tätä energian lisäystä jokapäiväisessä elämässämme ja henkisellä polullamme.

 Arkkienkelit pystyvät muuntumaan ja sopeutumaan erilaisille taajuuksille ja ulottuvuuksille ihmeellisellä tavalla, jota ihmisen on lähes mahdotonta mentaalisesti ymmärtää, mutta jota tunneälymme pystyy suodattamaan paremmin.Arkkienkelit ovat koko suuren enkelijoukon kapteeneja. He ovat majesteettisia olentoja, jotka personoivat jumalallisuutta ja ovat ihmiskunnan palvelijoina maapallolla.

Kaikkein tunnetuimmat arkkienkelit palvelevat henkisen valon seitsemällä säteellä, jotka sopivat yhteen ja keskittyvät ihmisen seitsemän pääenergiakeskuksen, chakran, valon kanssa.

  • Arkkienkeli Mikael virtauttaa tiistaina 1. säteen sfäärin
  • Arkkienkeli Jofiel virtauttaa sunnuntaina 2. säteen sfäärin
  • Arkkienkeli Chamuel virtauttaa maanantaina 3. säteen sfäärin
  • Arkkienkeli Gabriel virtauttaa perjantaina 4. säteen sfäärin
  • Arkkienkeli Rafael virtauttaa keskiviikkona 5. säteen sfäärin
  • Arkkienkeli Uriel virtauttaa torstaina 6. säteen sfäärin
  • Arkkienkeli Zadkiel virtauttaa lauantaina 7. säteen sfäärin

Kaksoisliekki

Arkkienkeleillä on jumalalliset täydennyksensä eli kaksoisliekkinsä, kuten ihmisilläkin. Heidän feminiinisiä vastineitaan kutsutaan arkeijoiksi. Yhdessä arkkienkelit ja arkeijat keskittävät maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä, eli alfaa ja omegaa, määrätyn värin kaksinaisuutta eli henkisen valon tiettyä sädettä, jolla he palvelevat.