Henkeli ry

Henkeli ry:n tehtävänä on vaikuttaa ihmiskunnan kehitykseen siten, että ihmiset kokisivat asuvansa maanpäällisessä paratiisissa.

Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistöön ja heidän pyyteettömään rakkauteen ja viisauteen sekä Valonlapsiksi kutsumiimme hyvän tahdon ihmisiin tukeutuen vaikuttaa ihmiskunnan kehitykseen niin, että maapallolle saadaan kaikkia maailman ihmisiä edustava maailmanhallitus luomaan ihmisten ja kansojen välille täydellinen rauha niin, että ihmiset ympäri maailman voivat sen johdosta todeta asuvansa paratiisissa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys auttaa ihmisiä luomaan rauhaa, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja yksilöllistä vapautta kunnioittavan talouselämän ja poliittisen ympäristön kaikkialle maailmaan järjestämällä kokouksia, neuvontatilaisuuksia ja koulutusta sekä julkaisemalla tarkoituksen toteutumista edistävää tietoa internetin välityksellä kotisivujensa kautta.


OsirisSofia

Tähän tulee esittelyteksti OsirisSofiasta eli Stefistä

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae.The Taitelija – IsisSofia

Tähän tulee esittelytekstiä IsisSofiasta…

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam